Goodbye 2015

Het is alweer bijna 2016, we zijn druk bezig met de plannen en doelen voor 2016, maar eerst nog even een terug blik op 2015!

Als eerste heel erg bedankt voor 2015! Bedankt voor alle leuke, lieve reacties en alle leuke bestellingen.

Het was echt een super leuk en druk jaar. De collectie is enorm gegroeid, de webshop weer een stukje mooier en beter geworden en super veel leuke bestellingen mogen maken.

Er zijn nieuwe verkooppunten bij gekomen zoals Poush en helaas is er een verkooppunt dicht gegaan Simply Made By doordat de eigenaresse ging emigreren.

Achter de schermen hebben we onwijs leuke ondernemers leren kennen, waaruit met sommige ook een samenwerking in ontwikkeling is.

Ook voor 2016 zitten we boordevol plannen. We kunnen alvast verklappen dat we een hele leuke samenwerking aangaan met de webshop Beebiekleding. Speciaal voor hun is er een exclusieve Sweetest Design baby collectie ontworpen die in januari op de webshop Beebiesweetest wordt gelanceerd.

Daarnaast zijn we ook bezig met ontwerpen voor de webshop KEK kamperen. We hopen daar snel wat meer over bekend te maken.

Naast de samenwerkingen zijn we ook druk bezig met ontwerpen voor de webshop. Alvast een klein tipje van de sluier:

  • nieuwe baby collectie
  • nieuwe truien
  • nieuwe tshirt collectie
  • nieuwe fan artikelen
  • nieuwe home collectie

Namens het hele Sweetest Design wensen we iedereen een fantastisch, gezond, liefdevol en gelukkig 2016. In 2016 staan we weer met alle liefde en creativiteit voor jullie klaar!

XOXO

het Sweetest Design team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.