Nieuw jaar nieuwe artikelen

Officieel is het een beetje te laat maar ik wil jullie alsnog een gelukkig nieuw jaar wensen!

Hebben jullie goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar? Ik heb besloten dit jaar geen voornemens te doen maar doelen. Zowel persoonlijk als zakelijk heb ik een aantal doelen opgeschreven met een beloning er bij als ik die heb gehaald.

Een van de doelen is sowieso deze blog meer up to date houden! En een ander doel is meer nieuwe artikelen in de webshop. Hier alvast een sneak peak van dit leuke slabbetje.

comingsoonslab

Ze komen in verschillende kleuren, met verschillende teksten of met namen 🙂 Verder kan ik alvast verklappen dat er nog veel meer leuke nieuwe baby artikelen bij komen. Sweetest Design is er ook vol op voor de allerkleinste 😉

 

XOXO

 

Danique

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.