Nieuwe mokken met tekst

Nieuwe mokken met tekst

Nieuwe apparatuur

Sinds een paar weken is de apparatuur van Sweetest Design uitgebreid. We hebben een nieuwe pers waardoor we nog meer kwaliteiten en producten kunnen drukken, we hebben een speciale printer die wit kan printen én die ons daardoor de mogelijkheid geeft om foto’s, full color logo’s, noem het maar op te printen en dus ook bedrukken. En we hebben er een mokken pers bij. Dat betekend dat onze mokken nu ook helemaal vaatwas bestendig zijn, waar wij, ondanks dat we zelf geen vaatwasser hebben ook erg blij mee zijn!

Doordat we naar dit nieuwe systeem van mokken zijn overgegaan hebben we de mokken nu in het wit en in het zwart. De mokken kunnen in meer kleuren dus wie weet gaan we die in de toekomst toevoegen. Mocht je op zoek zijn naar een andere kleur mok kun je ons altijd een mailtje sturen.

Nieuw model

Ook is de vorm van de nieuwe mokken anders dan onze oude mokken, geen zorgen ze zijn nog steeds lekker groot! Maar dat betekende wel dat we alle afbeeldingen in de webshop moesten aanpassen. Een aantal designs zijn de collectie uit, een aantal designs zijn in een nieuw jasje gestoken en er zijn nieuwe designs bij gekomen. En zoals je van ons gewend bent zitten er weer erg grappige teksten tussen.

Zoals je gewend bent van Sweetest Design kun je ook voor de mokken zelf de tekst kleur kiezen. Omdat we wit kunnen printen/drukken kun je dus een witte tekst op een zwarte mok bestellen. We moeten zeggen dat die kleur combi onze favoriet is 😉

Prijs

Naast alle nieuwigheden is er een ding hetzelfde gebleven en dat is de prijs; de mokken zijn nog steeds €8,95! Een leuke prijs om de mok cadeau te geven of gewoon voor jezelf.

Welke mok is jouw favoriet?

XOXO danique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.