Opening Simply made by

Vorige week zaterdag was het zover, de opening van het nieuwe verkooppunt van Sweetest Design; de winkel Simply Made By.

In juli kwam ik in contact met Viv, de eigenaresse van Simply Made By. Op 9 juli, jawel de dag dat Nederland in de halve finale speelde zou er een grote meeting zijn waar we meer informatie kregen over het concept. Even was er paniek want dit was wel DE wedstrijd die ik niet wou missen. Gelukkig werd er rekening mee gehouden en na een super informatieve en inspirerende meeting rende ik door de regen naar de tram om op tijd te zijn voor voetbal. Over de wedstrijd zullen we het maar niet hebben 😉 Na een nachtje nadenken besloot ik JA ik ga met Simply Made By in zee! En toen brak er even lichtelijk paniek uit want de winkel zou 1 augustus al open gaan en voor die tijd moest er een mooie collectie klaar liggen. Het resultaat hiervan heb je al kunnen zien in de website en social media, want nieuw in de collectie zijn tassen en mokken

Vorige week zaterdag was het officiële openingsfeest en daar wilde ik natuurlijk bij zijn. Hieronder zie je een fotoverslag. Wat een trots moment om je producten zo in een winkel te zien. In de winkel vind je verschillende producten van home accessoires tot aan kleding en deze producten zijn gemaakt door verschillende ontwerpers. Alle producten zijn in Nederland gemaakt en de creativiteit spat er van af.

IMG_0126

Etalage

IMG_0125

Etalage

IMG_0122

Tote tassen van Sweetest Design

IMG_0116

Nog meer tassen 🙂

IMG_0128

Schilderij van Sweetest Design

IMG_0114

Lange tafel in het midden van de winkel

IMG_0115

Nog meer Sweetest Design

IMG_0119

wand in de winkel

IMG_0117

Kast met baby & kids artikelen

Ben je een keer in Alkmaar? Neem dan zeker een kijkje in de winkel!  Je vindt Simply Made By in de Hekelstraat in Alkmaar.

XOXO

 

Danique

3 thoughts on “Opening Simply made by”

 1. Hi!

  Je had gereageerd op mijn blog! Super lief & heel leuk om te lezen!
  Dus ik dacht ik check even uit waar je mee bezig bent, en wow! Een eigen shop! Congratz Girl! You Rock!
  Je hebt echt leuke items & ik woon vlak bij Alkmaar dus zal de winkel zeker een keertje binnen lopen!
  Misschien kunnen we een keer een collaboration doen? Laat het me maar weten!

  Lots of Love,
  E from The Different Blog

  1. Hi

   Dank je wel voor je complimenten. De Simply Made By shop is niet mijn eigen winkel, maar Sweetest Design ligt er in de winkel .. Ook super stoer natuurlijk. Hopelijk komt er ooit een echte Sweetest Design winkel, tot die tijd de webshop 😀

   Ik sta altijd open voor collaborations!

   Ik mail je binnenkort wel 🙂

   Liefs,

   Danique

   1. Hi!

    Blijft super gaaf natuurlijk! Ik hoop ook voor je dat er ooit een echte sweetest design shop komt! Ik zal er zeker vaak heen gaan!
    Ik kijk uit naar onze samenwerking! 🙂

    Hugs & Kisses,
    Evy van The Different Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *