Telefoonhoesjes

Een tijd terug zag ik op Instagram dat de blog Wefashiontwins een telefoon hoesje zocht. Zoals jullie weten is bij Sweetest Design (bijna) alles wat je niet kunt vinden te bestellen. Ik stuurde ze een berichtje dat de telefoonhoesjes waar ze al zo lang naar op zoek waren gemaakt konden worden.

Bij Sweetest Design stond het ook al heel lang op de planning om telefoonhoesjes te gaan maken. Er waren al lege cases in het atelier, maar soms heb je gewoon even een ideetje nodig of een aanvraag om te kunnen beginnen.

Voor Wefashiontwins waren de hoesjes snel gemaakt. De leuke review over de hoesjes vind je hier.

iphonehoesjes

Ook had ik voor mijzelf al een tijdje een leeg roze iphone 5c case liggen. Het hoesje zelf in roze was al super leuk, wat is er niet leuk in roze? Alleen tja als je voor Sweetest Design ontwerpt kun je niet met een leeg hoesje rond lopen. Zoals veel van jullie wel weten ben ik mega fan van de Backstreet Boys en die hebben wel een heel toepasselijk liedje One phone call. Tadaaaa daar was ook mijn hoesje geboren! Het was al een tijd terug dat ik iets voor mijzelf had gemaakt dus dat was ook nog eens extra leuk.

onephonecallhoesje

De telefoonhoesjes vind je hier Ze zijn €8,95 en verkrijgbaar voor verschillende telefoon modellen in verschillende kleuren.

xoxo

Danique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.