Tweeling collectie

ontstaan tweeling collectie

In juni 2017 lanceerde Sweetest Design de tweeling collectie. In mijn familie komen er aan beide kanten tweelingen voor en sinds klein ben ik al een soort van gefascineerd door tweelingen en meerlingen. Hoe bijzonder is het als je samen wordt geboren en zo samen opgroeit. Zelf ben ik enig kind en vaak vragen mensen dan ook mis je geen broertje of zusje. Als je niet weet hoe het is om een broertje of zusje te hebben dan weet je ook niet wat je mist. Maar vroeger dacht ik dus wel heel vaak hoe tof zou het zijn om tweeling te zijn. Het liedje van kinderen voor kinderen tweeling zijn, de boeken de olijke tweeling en de dolle tweeling waren ook favoriet.

Door dit alles spookte het al een tijdje in mijn hoofd hoe tof zou het zijn om een tweeling collectie te ontwerpen. En dan niet eentje waarbij het twee dezelfde shirtjes of truien zouden zijn. Een collectie waarbij de shirts bij elkaar passen maar ook als een van de twee er niet bij is ook nog leuk is. De plannen werden op papier gezet en ik ging aan het ontwerpen en tadaa daar was de tweeling collectie!

Media

In nederland zijn er geen merken met een speciale tweeling collectie en dat is natuurlijk groot nieuws. Er werd door een persbureau een persbericht geschreven en wow wat een reacties kwamen daarop! Diverse blogs maar ook tijdschriften schreven een leuk stukje over de tweeling collectie.

prive tweeling collectie

Inmiddels hebben we op verschillende blogs gestaan, in de Privé én in de WIJ. Hoe tof is dat?!

Collectie

De collectie bestaat momenteel uit rompers, tshirts voor baby’s en kinderen, truien en petjes. Daarnaast hebben we ook aan de tweeling ouders gedacht en zijn er voor heren en dames tshirts en tassen.

Net als de andere Sweetest Design collecties proberen wij de tweeling collectie zo vaak mogelijk aan te vullen met nieuwe designs.

twinstyle blog tweeling foto credit: twinstyle blog

Zoals eerder beschreven passen de teksten op de shirts bij elkaar, maar zijn ze ook los van elkaar te dragen. De double trouble shirts zijn super populair en worden dan ook niet alleen door tweelingen gedragen maar ook door broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vrienden noem het op!

Kids tweeling collectie

 bamboo billycredits: Bamboo & Billie

De b is for best en de f is for friends is ook een van mijn favorieten uit de collectie. Ook deze is weer zeer geschikt om door broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes etc te dragen. Sowieso is de hele collectie ook unisex.

mama's op hakkencredits: mama’s op hakken

Nieuw in de gewone Sweetest Design collectie zijn petjes voor volwassenen en kinderen. Ook voor de tweeling collectie moest er een leuk petje komen en de populaire double trouble opdruk is ook te vinden op een petje.

double trouble petje kids

 

Baby tweeling collectie

mila en jadecredits: tweetegelijk

Naast de peuters en kleuters is er natuurlijk ook aan baby’s gedacht. Zelf moet ik elke keer heel hard lachen om de oh crap! I’ve been cloned! rompers, die erg leuk zijn voor een een eiige tweeling.

cloned romper

 

En voor een twee eiige tweeling is de king en queen romper ook erg leuk.

queen and king

 

Mama tweeling collectie

 De I’m a twin mom what’s your superpower tas is ook een van de bestsellers uit de tweeling collectie. Elke moeder heeft superpowers maar als je een tweeling hebt dan heb je die dubbel zoveel nodig. Deze tas is er ook in de versie I’m a mom what’s your superpower.

denise twin momcredits: tweetegelijk

 

Papa tweeling collectie

Ook aan de heren is gedacht met dit te leuke real men make twins shirt.

real men make twins

 

 

Zoals alles in de Sweetest Design collectie kun je voor de teksten je eigen kleur opdruk kiezen. De opdruk wordt gedaan met flock, een soort zachte stof. En ook voor je tweeling collectie kun je producten met eigen tekst laten maken. Deze vindt je in de verschillende categorieen terug.

Wat vind jij van de tweeling collectie? Heb je zelf een tweeling of ken je een tweeling?

XOXO

Danique

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.